FRAMTIDSHUS TUMBA KB

Kontakta oss gärna ...
 

Om du har ställt frågor så får du normalt svar inom 24 timmar ...

PERSONUPPGIFTER HOS FRAMTIDSHUS TUMBA KB

Vilken typ personuppgifter förvaras?
Med ”personuppgifter” avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Framtidshus är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du tillhandahåller oss. Inom Framtidshus behandlas alltid personuppgifter med stor respekt för den personliga integriteten. Nedan finns en beskrivning av de riktlinjer som Framtidshus  tillämpar, hur vi hanterar och lagrar informationen samt vilka rättigheter du har. Riktlinjerna inskränker aldrig de rättigheter som gäller enligt dataskyddsförordningen eller annan rättsligt bindande bestämmelse.
Vi samlar in personuppgifter på följande sätt:
Du själv lämnar dessa till oss, exempelvis för att bli kund. Till exempel via hemsidan, på fysiska blanketter, i kontakt med oss eller vid en försäljning, via e-post, brev, kontaktformulär och via inloggade tjänster. Vi använder INTE Cookies ...
Endast de som behöver tillgång till personuppgifterna för att utföra överenskommen tjänst har behörighet att komma åt och hantera dessa.
Vi sparar inte personuppgifter längre än nödvändigt. När garanti tiden har upphört och du inte längre är kund hos oss raderas all information om er som kund och privatperson. Detsamma gäller uppgifter om kontaktpersoner för våra företagskunder.
Personuppgiftsansvarig är Framtidshus Tumba KB
Vi kan nås direkt via epost på tonnycarlsson9@gmail.com
Frågor rörande Framtidshus personuppgiftsbehandling kan ställas via det allmänna kontaktformuläret på hemsidan.

https://h24-original.s3.amazonaws.com/7006/80441-5x6e0

FRAMTIDSHUS TUMBA KB
E-post:info@framtidshus.se
Telefon 0708 99 91 92

Kolonistigen 4,

147 52 Tumba Sverige

Org.nr: 969695-5544
Innehar F-skattebevis

Namn  
E-post  
Adress  
Hur hittade du oss?  
Meddelande  
  
  
gallery/27833315-ycirh